AJS™

Automaattiset työkeskukset: ei massatuotantoa varten


Salvagninin asiantuntemus metallilevyn käsittelyjärjestelmien integroinnissa on tunnettu tosiasia. Ensimmäinen täysin automaattinen joustava työkeskus (AJS) sähkökaappien valmistusta varten sammutetuilla valoilla toimitettiin Yhdysvaltoihin vuonna 1984. Se on vain yksi monista esimerkeistä, jotka osoittavat Salvagninin kyvyn tarjota ja tuottaa joustavia järjestelmiä, jotka ovat sekä automaattisia että integroituja. Nämä ratkaisut on suunniteltu erityisesti tukemaan uusimpia tuotantotekniikoita kuten sarjatuotanto, Lean-tuotanto, miehittämätön tuotanto, JIT-tuotanto ja erätuotanto.


100-prosenttisen joustava automaatio ja Lean-tuotanto

 

Salvagninin AJS (automaattinen työkeskus) järjestelmä suunnittelee ja suorittaa metallilevypaneelien tuotannon käyttämällä lävistystä, leikkausta, laserleikkausta ja taivutusta ei ainoastaan täysin automaattisesti ja joustavasti vaan myös täysin integroidusti ja Lean-käsitteeseen pohjautuen. 
Jokainen Salvagninin AJS on konkreettinen vastaus Lean-tuotannon vaatimuksiin. Kyseinen filosofia korostaa sellaisten tekniikoiden ja toimenpiteiden käyttöönottoa, jotka optimoivat ajan, resurssit, toiminnot ja tuottavuuden sekä parantavat tuotteen laatua. Jokainen yksityiskohta suunnitellaan tarkasti, jotta saadaan paras tulos levyn käsittelyssä, lävistyksessä ja leikkauksessa, leikkauksessa, taivutuksessa, ohjelmoinnissa ja vianmäärityksessä. 
Toteutetut erityyppiset AJS-järjestelmät riippuvat asiakkaan vaatimuksista, jotka koskevat sovellussektoria, tuotantotapaa ja yhtiön toimintaperiaatteita.


 

Intelligent systems

Älykkäät järjestelmät

 

Salvagnini tarjoaa suljetun lähdekoodin Opera-OPS-ohjelmistoja tehokkaaseen tuotannon hallintaan myös monimutkaisille järjestelmäyhdistelmille. 
Salvagninin kehittämä Opera-OPS on ohjelmistosovellus, jonka avulla voidaan olla yhteydessä asiakkaan MRP/ERP-hallintajärjestelmien kanssa siten, että tuotantoprosessi voidaan suorittaa täysin automaattisesti. 
Automaattisen työkeskuksen vaatiman automaattisen varaston hallintaa varten Salvagnini tarjoaa Opera-WMS-ohjelmiston, jonka avulla voidaan valvoa raaka-aineita ja osittain työstettyjä työkappaleita koko tuotantoprosessin ajan.

P1
Suunniteltu sopimaan vain 8 neliömetrin tilaan, toimii vain 3 kW:lla ja yllättää taivutusnopeudellaan. P1 on Salvagninin tarjoama vaihtoehtoinen ratkaisu perinteiselle taivutukselle.
Lisätietoja
P2
P2 on kehittynyt taivutusautomaatti, joka tuottaa tehokkaasti suuren määrän erilaisia osia. Täysin automaattisesti ja täydellistä laatua ensimmäisestä osasta alkaen.
Lisätietoja
P4
P4-taivutusautomaatti on tuotemerkkimme. Tervetuloa 4.0 tehtaaseen.
Lisätietoja
L3
Pitkäaikaisen kenttäkokemuksen tulos - Salvagnini oli yksi ensimmäisistä kuitutekniikkaan investoivista yhtiöistä - L3 on tuottava ja monipuolinen ratkaisu, joka tarjoaa vähäisen kulutuksen ja kilpailukykyiset käyttökustannukset yhdessä ympäristön ja ihmisten ja heidän työnsä kunnioittamisen kanssa.
Lisätietoja
L5
Pitkäaikaisen kenttäkokemuksen tulos - Salvagnini oli yksi maailman ensimmäisistä kuitutekniikkaan investoivista yhtiöistä - L5 on tuottava ja monipuolinen ratkaisu, joka tarjoaa korkean dynamiikan ja kilpailukykyiset käyttökustannukset sekä joka kunnioittaa ympäristöä, ihmisiä ja heidän työtään.
Lisätietoja
B3
Paljon enemmän kuin vain särmäyspuristin. B3 on suunniteltu ilman rajoituksia tapahtuvaan tuotantoon, joustavasti alkuperäisestä ideasta lopulliseen tuotteeseen.
Lisätietoja
ROBOFORMER
Särmäyspuristinsolu, jossa on yksi ohjain ja yksi ohjelma, sopii erinomaisesti automaattisiin kevyisiin ratkaisuihin. Yksi kone kykenee täyttämään kaikki tuotannon tarpeet tarkasti ja tehokkaasti.
Lisätietoja
S1
S1 toteuttaa innovatiivisia ja alkuperäisiä elementtejä, jotka tekevät siitä ratkaisun, jossa on laajempi valikoima sovelluksia, jotka ylittävät yhteisen tekniikan ja ovat ainutlaatuisia markkinoilla.
Lisätietoja
S4
S4Xe:ssa on kaikki paikallaan: monilävistin työkalupää itsenäistä ja moninkertaista työstöä varten, integroitu leikkuri jätteetöntä sarjatuotantoa varten, automaattinen manipulaattori tarkkoja liikkeitä varten ja optimoitu ohjauskeskus asianmukaista ja luistavaa ohjausta varten.
Lisätietoja
FlexCell
FlexCell yhdistää Salvagnini taivutusautomaatin ja särmäyspuristimen ja se on markkinoiden ainoa tämäntyyppinen ratkaisu taivutustöihin.
Lisätietoja
S4+P4 -linja
Joustava tuotantojärjestelmä. S4+P4 -linja on yksi Salvagninin suosituimmista ratkaisuista. Se lävistää, leikkaa ja taivuttaa metallilevyä täysin automaattisesti. Ensimmäinen prototyyppi valmistui jo...
Lisätietoja
MV automaattinen lavavarasto
MV automaattinen lavavarasto toimii koko tehtaan ytimenä koordinoimalla ja siirtämällä eri työstöprosesseissa tarvittavat materiaalit oikea-aikaisesti vähentäen siirtokustannuksia ja -aikoja sekä lisäämällä koneiden tehokkuutta.
Lisätietoja
Automaattiset työkeskukset
AJS™ (Automatic Job Shop) -järjestelmässä paneelien valmistus lävistämällä, leikkaamalla, laserleikkauksella ja/tai taivuttamalla on sekä automaattista että joustavaa, jolloin se sopii useimpiin tuotantostrategioihin kuten Lean...
Lisätietoja