P1 - sähköinen taivutusautomaatti

P1: sähköinen taivutusautomaatti laajentaa näköpiiriäsi

P1 on sähköinen taivutusautomaatti, jonka Salvagnini tarjoaa vaihtoehtona perinteiselle taivutukselle.

Kehitetty sopimaan 8 m²:n tilaan, suunniteltu toimimaan vain 3 kW:lla ja varustettu patentoidulla taivutuskinematiikalla, P1 on ihanteellinen ratkaisu yhtiöille solutuotantoon.

  

TARKISTUSLISTA
Joustava:

Laaja ja monipuolinen levyjen ja osien tuotanto.

Tuottava:Taivuttaa alle 2 sekunnissa
Ympäristöystävällinen:100-prosenttisesti sähköinen (alle 3 kW)
Optimoitu:Kehittynyt arkkitehtuuri (suunniteltu Teollisuus 4.0 -käsitteiden mukaisesti)
Koko:Pieni peittoalue, vain 8 m²
Laatu:Adaptiivinen tekniikka ja taattu laatu MAC 2.0:lla
Turvallinen: Riskittömät tulokset automaattisella käsittelyllä

 

 

Tekniset tiedot P1 (mittayksikkö mm).

Tekniset eritelmät
P1

Syötettävän levyn maksimi pituus (mm)

1575

Syötettävän levyn maksimi leveys (mm)

1000

Pyöritettävä maksimi diagonaali (mm)

1600

Maksimi taivutus pituus (mm)

1250

Maksimi taivutus korkeus (mm)

127

Minimi paksuus (mm)

0.4

Maksimi paksuus ja taivutuskulma teräs murtolujuudella 410 N/mm(mm)

1.60 (±90°) / 1.30 (±130°)

Maksimi paksuus ja taivutus kulma ruostumaton teräs murtolujuudella 660 N/mm(mm)

1.30 (±90°) / 1.10 (±120°)

Maksimi paksuus ja taivutus kulma alumiini murtolujuudella 265 N/mm(mm)

1.60 (±90°) / 1.30 (±130°)

Keskimääräinen kulutus (kW)

3.0

Melutaso (dB)64

Paino (kg)

7800

Arvot viittaavat perusmalliseen koneeseen. Salvagnini varaa oikeuden muuttaa tätä tietoa ilman etukäteisilmoitusta.

P1
Suunniteltu sopimaan vain 8 neliömetrin tilaan, toimii vain 3 kW:lla ja yllättää taivutusnopeudellaan. P1 on Salvagninin tarjoama vaihtoehtoinen ratkaisu perinteiselle taivutukselle.
Lisätietoja
P2
P2 on kehittynyt taivutusautomaatti, joka tuottaa tehokkaasti suuren määrän erilaisia osia. Täysin automaattisesti ja täydellistä laatua ensimmäisestä osasta alkaen.
Lisätietoja
P4
P4-taivutusautomaatti on tuotemerkkimme. Tervetuloa 4.0 tehtaaseen.
Lisätietoja
L3
Pitkäaikaisen kenttäkokemuksen tulos - Salvagnini oli yksi ensimmäisistä kuitutekniikkaan investoivista yhtiöistä - L3 on tuottava ja monipuolinen ratkaisu, joka tarjoaa vähäisen kulutuksen ja kilpailukykyiset käyttökustannukset yhdessä ympäristön ja ihmisten ja heidän työnsä kunnioittamisen kanssa.
Lisätietoja
L5
Pitkäaikaisen kenttäkokemuksen tulos - Salvagnini oli yksi maailman ensimmäisistä kuitutekniikkaan investoivista yhtiöistä - L5 on tuottava ja monipuolinen ratkaisu, joka tarjoaa korkean dynamiikan ja kilpailukykyiset käyttökustannukset sekä joka kunnioittaa ympäristöä, ihmisiä ja heidän työtään.
Lisätietoja
B3
Paljon enemmän kuin vain särmäyspuristin. B3 on suunniteltu ilman rajoituksia tapahtuvaan tuotantoon, joustavasti alkuperäisestä ideasta lopulliseen tuotteeseen.
Lisätietoja
ROBOFORMER
Särmäyspuristinsolu, jossa on yksi ohjain ja yksi ohjelma, sopii erinomaisesti automaattisiin kevyisiin ratkaisuihin. Yksi kone kykenee täyttämään kaikki tuotannon tarpeet tarkasti ja tehokkaasti.
Lisätietoja
S1
S1 toteuttaa innovatiivisia ja alkuperäisiä elementtejä, jotka tekevät siitä ratkaisun, jossa on laajempi valikoima sovelluksia, jotka ylittävät yhteisen tekniikan ja ovat ainutlaatuisia markkinoilla.
Lisätietoja
S4
S4Xe:ssa on kaikki paikallaan: monilävistin työkalupää itsenäistä ja moninkertaista työstöä varten, integroitu leikkuri jätteetöntä sarjatuotantoa varten, automaattinen manipulaattori tarkkoja liikkeitä varten ja optimoitu ohjauskeskus asianmukaista ja luistavaa ohjausta varten.
Lisätietoja
FlexCell
FlexCell yhdistää Salvagnini taivutusautomaatin ja särmäyspuristimen ja se on markkinoiden ainoa tämäntyyppinen ratkaisu taivutustöihin.
Lisätietoja
S4+P4 -linja
Joustava tuotantojärjestelmä. S4+P4 -linja on yksi Salvagninin suosituimmista ratkaisuista. Se lävistää, leikkaa ja taivuttaa metallilevyä täysin automaattisesti. Ensimmäinen prototyyppi valmistui jo...
Lisätietoja
MV automaattinen lavavarasto
MV automaattinen lavavarasto toimii koko tehtaan ytimenä koordinoimalla ja siirtämällä eri työstöprosesseissa tarvittavat materiaalit oikea-aikaisesti vähentäen siirtokustannuksia ja -aikoja sekä lisäämällä koneiden tehokkuutta.
Lisätietoja
Automaattiset työkeskukset
AJS™ (Automatic Job Shop) -järjestelmässä paneelien valmistus lävistämällä, leikkaamalla, laserleikkauksella ja/tai taivuttamalla on sekä automaattista että joustavaa, jolloin se sopii useimpiin tuotantostrategioihin kuten Lean...
Lisätietoja