MV - Automaattinen lavavarasto

MV automaattinen lavavarasto: maailmanluokan integroitu logistiikka.

 

Salvagnini voi ylpeillä pitkällä kokemuksellaan metallilevyjen integroiduista työstökoneista. Ensimmäinen joustava levyjen tuotantolinja vuonna 1978 ja ensimmäinen automaattinen miehittämätön tehdas vuonna 1985 osoittavat miten Salvagnini on aina keskittynyt tarjoamaan joustavia, automaattisia ja integroituja metallilevyn käsittelyjärjestelmiä, myös mukautettuja erityistuotteita.


Salvagninin MV automaattiset lavavarastot toimivat koko tehtaan ytimenä koordinoimalla ja siirtämällä eri työstöprosesseissa tarvittavat materiaalit oikea-aikaisesti vähentäen siirtokustannuksia ja -aikoja sekä lisäämällä koneiden tehokkuutta.

Salvagninin suljetun lähdekoodin ohjelmistoilla materiaalille luodaan aikataulu ja se toimitetaan lävistykseen, leikkaukseen, laserleikkaukseen ja taivutukseen täysin automaattisessa ja integroidussa tuotantoympäristössä.

Layout ja tekniset tiedot

 MV MVT 
LayoutYksi- tai kaksirivinen
Koko2500, 3000, 4000 (ja sekakoot)3000, 4000 (ja sekakoot)
Maksimikorkeus10.300mm (32 tasot)10.700mm (50 tasot)
Maksimikuorma3000kg
Poimija-nosturiteleskooppihaarukoillaP&P-tekniikka
Poimija-nosturin vaakasuora maksiminopeus2,5m/sec
Poimija-nosturin vaakasuora maksimikiihtyvyys0,5m/sec20,3m/sec2
Poimija-nosturin pystysuora maksiminopeus0,5m/sec0,3m/sec
Poimija-nosturin pystysuora maksimikiihtyvyys0,5m/sec20,3m/sec2
Tasojen välinen etäisyys280mm

190mm

Yksittäispinon maksimikorkeus130mm

90mm

Kaksoispinon maksimikorkeus410mm280mm
Automaattinen punnitusjärjestelmä (P)Toleranssi ±3kg  


Tiedot saattavat muuttua lavavaraston kokoonpanon mukaan.

P1
Suunniteltu sopimaan vain 8 neliömetrin tilaan, toimii vain 3 kW:lla ja yllättää taivutusnopeudellaan. P1 on Salvagninin tarjoama vaihtoehtoinen ratkaisu perinteiselle taivutukselle.
Lisätietoja
P2
P2 on kehittynyt taivutusautomaatti, joka tuottaa tehokkaasti suuren määrän erilaisia osia. Täysin automaattisesti ja täydellistä laatua ensimmäisestä osasta alkaen.
Lisätietoja
P4
P4-taivutusautomaatti on tuotemerkkimme. Tervetuloa 4.0 tehtaaseen.
Lisätietoja
L3
Pitkäaikaisen kenttäkokemuksen tulos - Salvagnini oli yksi ensimmäisistä kuitutekniikkaan investoivista yhtiöistä - L3 on tuottava ja monipuolinen ratkaisu, joka tarjoaa vähäisen kulutuksen ja kilpailukykyiset käyttökustannukset yhdessä ympäristön ja ihmisten ja heidän työnsä kunnioittamisen kanssa.
Lisätietoja
L5
Pitkäaikaisen kenttäkokemuksen tulos - Salvagnini oli yksi maailman ensimmäisistä kuitutekniikkaan investoivista yhtiöistä - L5 on tuottava ja monipuolinen ratkaisu, joka tarjoaa korkean dynamiikan ja kilpailukykyiset käyttökustannukset sekä joka kunnioittaa ympäristöä, ihmisiä ja heidän työtään.
Lisätietoja
B3
Paljon enemmän kuin vain särmäyspuristin. B3 on suunniteltu ilman rajoituksia tapahtuvaan tuotantoon, joustavasti alkuperäisestä ideasta lopulliseen tuotteeseen.
Lisätietoja
ROBOFORMER
Särmäyspuristinsolu, jossa on yksi ohjain ja yksi ohjelma, sopii erinomaisesti automaattisiin kevyisiin ratkaisuihin. Yksi kone kykenee täyttämään kaikki tuotannon tarpeet tarkasti ja tehokkaasti.
Lisätietoja
S1
S1 toteuttaa innovatiivisia ja alkuperäisiä elementtejä, jotka tekevät siitä ratkaisun, jossa on laajempi valikoima sovelluksia, jotka ylittävät yhteisen tekniikan ja ovat ainutlaatuisia markkinoilla.
Lisätietoja
S4
S4Xe:ssa on kaikki paikallaan: monilävistin työkalupää itsenäistä ja moninkertaista työstöä varten, integroitu leikkuri jätteetöntä sarjatuotantoa varten, automaattinen manipulaattori tarkkoja liikkeitä varten ja optimoitu ohjauskeskus asianmukaista ja luistavaa ohjausta varten.
Lisätietoja
FlexCell
FlexCell yhdistää Salvagnini taivutusautomaatin ja särmäyspuristimen ja se on markkinoiden ainoa tämäntyyppinen ratkaisu taivutustöihin.
Lisätietoja
S4+P4 -linja
Joustava tuotantojärjestelmä. S4+P4 -linja on yksi Salvagninin suosituimmista ratkaisuista. Se lävistää, leikkaa ja taivuttaa metallilevyä täysin automaattisesti. Ensimmäinen prototyyppi valmistui jo...
Lisätietoja
MV automaattinen lavavarasto
MV automaattinen lavavarasto toimii koko tehtaan ytimenä koordinoimalla ja siirtämällä eri työstöprosesseissa tarvittavat materiaalit oikea-aikaisesti vähentäen siirtokustannuksia ja -aikoja sekä lisäämällä koneiden tehokkuutta.
Lisätietoja
Automaattiset työkeskukset
AJS™ (Automatic Job Shop) -järjestelmässä paneelien valmistus lävistämällä, leikkaamalla, laserleikkauksella ja/tai taivuttamalla on sekä automaattista että joustavaa, jolloin se sopii useimpiin tuotantostrategioihin kuten Lean...
Lisätietoja